________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/03/2010

ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΤΟΥΡΚΙΑ" ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Ρεπορτάζ -φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας
Επίσκεψη γνωριμίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργανώσεως της Πόλης του «Κόμματος Τουρκία» (Türkiye Partisi) Mehmet Yazar, με συνεργάτες του.
Ο Πατριάρχης εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντηση τόνισε ότι: "Η αλληλογνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων με πολιτικούς της Τουρκίας είναι πάντοτε χρήσιμη για εμάς και αποτελεί αφορμή χαράς".
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Νομαρχιακής του κόμματος «Τουρκία» τόνισε ότι με την παρουσία του ήθελε να δώσει το μήνυμα ότι το κόμμα τους τάσσεται σταθερά υπέρ του συνεχούς διαλόγου και της προσέγγισης.
Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Yazar επεσήμανε και τα εξής: «Θέλαμε να πληροφορηθούμε τις σκέψεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πατριάρχης. Η συνάντησή μας υπήρξε χρήσιμη για να μάθουμε «από πρώτο χέρι» τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του εγγύς ιστορικού παρελθόντος». Και κατέληξε λέγοντας: «Συζητήσαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails