________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/16/2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ FYROM



Του Νικολάου Μαγγίνα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της FYROM Γκεόργκι Ιβανώφ είχε χθες Παρασκευή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στο περιθώριο διεθνούς συνεδρίου στο οποίο συμμετείχαν αμφότεροι, ύστερα από αίτημα του προέδρου Ιβανώφ.

Ο Πρόεδρος της FYROM, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του και συνεργάτες του, μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη τον σεβασμό και τις ευχές του λαού του για το Πάσχα και αναφέρθηκε στο εκκρεμές εκκλησιαστικό ζήτημα που υπάρχει στην χώρα του.

O Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε στο προεδρικό ζεύγος και στον λαό της FYROM χαρούμενο Πάσχα και να διεξαχθούν σε ειρηνική ατμόσφαιρα οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Σε ό,τι δε αφορά το εκκλησιαστικό ζήτημα εξέφρασε το αμείωτο ενδιαφέρον του Οικουμενικού Θρόνου για την ταχεία λύση του προβλήματος της Εκκλησίας των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails