________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/10/2011

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Πατριαρχική και Συνοδική Χοροστασία αυτή την ώρα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, κατά την Θ. Λειτουργία που τελείται επί τη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Βαρθολομαίου.
Χοροστατεί ο εορτάζων τα ονομαστήριά του Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και συγχοροστατούν ιεράρχες του Θρόνου, από την Ελλάδα και άλλες Εκκλησίες.
Παρίστανται: ο Πρέσβυς της Ελλάδος στην Άγκυρα Φώτιος Ξύδας, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη Βασίλειος Μπορνόβας, η Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη Χαρά Σκολαρίκου, ο Πρόξενος στην Πόλη Νικόλαος Σαπουντζής, και πλήθος πιστών από την Πόλη και την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Κίτρους. Κατερίνη.10 Ιουνίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

    Στον Παναγιώτατο Οκουμενικό μας Πατριάρχη κύριο Βαρθολομαίο, ευχόμαστε όλοι μας χρόνια πολλά, ευλογημένα, καρποφόρα και υγιεινά, για να συνεχίζει την πορεία του, την διακονία του και την αποστολή του στον σύγχρονο κόσμο, από την ιστορική Κωνσταντινούπολη και το Μαρτυρικό αλλά πάντοτε φωτεινό Φανάρι, την έδρα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας. Παναγιώτατε, χρόνια πολλά και ο Θεός να Σας έχει γερό και δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails