________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/25/2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας
Αυτή την ώρα τελείται στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι Πατριαρχική και Συνοδική Θ. Λειτουργία επί τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.
Συλλειτουργούν οι Μητροπολίτες του Θρόνου: Γέρων Νικαίας Κωνσταντίνος, Πέργης Ευάγγελος, Φιλαδελφείας Μελίτων, Σεβαστείας Δημήτριος, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος και Προύσης Ελπιδοφόρος.
Στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη Νίκος Ματθιουδάκης, η Πρόξενος της Ελλάδος στην Αδριανούπολη Αικατερίνη Βαρβαρίγου, Άρχοντες του Θρόνου, πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό καθώς και 200 νέοι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που ταξίδεψαν στην Ιερή Καθέδρα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας με πρωτοβουλία του επικεφαλής της 5ης Περιφερείας του ΣΑΕ, Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη, Βουλευτή της 4ης και 5ης Συνόδου της Κρατικής Δούμας.
Από το Φανάρι Χρόνια Πολλά σε όλους.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά, από την Αλ Μανάμα, στους Πατέρες που υπηρετούν με καρδιά το Πάνσεπτο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο . Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Χιλίοχρονος να είναι ο Οικουμενικός μας Πατέρας κκ Βαρθολομαίος! Ο σημαντικότερος και αγνότερος άνθρωπος του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails