________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/22/2012

Ο Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη


Κωνσταντινούπολη, ρεπορτάζ-φωτογραφία του Νικολάου Μαγγίνα 
Tον Γραμματέα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας Αναστάσιο Νεράντζη, βουλευτή, δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 
Τον κ. Νεράντζη συνόδευε ο σύμβουλος της Γραμματείας της Δ.Σ.Ο, δρ. Κωνσταντίνος Μυγδάλης. 
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η δραστηριότητα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την επόμενη συνεδρίαση της Γραμματείας της Δ.Σ.Ο η οποία θα πραγματοποιηθεί, με την ευκαιρία της συπληρώσεως είκοσι χρόνων από την ίδρυσή της, τον ερχόμενο Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. 
Με ευκαιρία αυτή θα διοργανωθεί ημερίδα με θέμα «Το κοινωνικό πρόσωπο των μονοθεϊστικών θρησκειών», στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος πολιτικοί, θρησκευτικοί λειτουργοί και εκπρόσωποι θρησκευτικών οργανώσεων καθώς και προσωπικότητες από όλους τους χώρους, από την Τουρκία και άλλες χώρες. 
Ο κ. Νεράντζης μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη τον σεβασμό και τους χαιρετισμούς του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο ρώσου βουλευτή κ. Σεργκέι Ποπώφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails