________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/24/2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ


Επίσημη επίσκεψη εργασίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, πραγματοποιεί ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. 
Την Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014, ο κ. Αρβανιτόπουλος συμμετείχε στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, για την μεγάλη εορτή της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Αθανάσιου Κυριαζή και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων, Γεωργίου Καλαντζή. 
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον κ. Αρβανιτόπουλο για την επίσκεψη του, καθώς επίσης και για την ειλικρινή συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια του κ. Υπουργού για την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων που αντιμετωπίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. 
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, προήδρευσε, επίσης, σύσκεψης εργασίας, με το εκπαιδευτικό προσωπικό των Ομογενειακών σχολείων, που πραγματοποιήθηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, παρουσία και του συντονιστή εκπαίδευσης. Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Ομογένειας, με σκοπό να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Σήμερα Δευτέρα, 24 Μαρτίου, ο κ. Αρβανιτόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Θεoλογική Σχολή της Χάλκης, όπου ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης, κ. Ελπιδοφόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails