________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/16/2015

ΣΗΛΥΒΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 4Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΛΥΒΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη φροντίδα του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, κυκλοφορήθηκε το Ημερολόγιον 2015 της Μητροπόλεως Σηλυβρίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γόνο της Σηλυβρίας Άγιο Νεκτάριο.
Το Ημερολόγιο περιλαμβάνει τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, ιστορικές φωτογραφίες και εικόνες του Αγίου, και το εορτολόγιο του ενιαυτού. 
Προτάσσεται η ακόλουθη αφιέρωση του Μητροπολίτου Μαξίμου στον Άγιο Νεκτάριο: 
Στη συνέχεια αναδημοσιεύουμε το τηλεοπτικό αφιέρωμα του Σταθμού 4ε στην περιοχή της Σηλυβρίας, που πραγματοποιήθηκε από την εκπομπή "Λόγια της πλώρης". 
Η εκπομπή περιλαμβάνει και συνέντευξη του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου μαζί με τον Τούρκο Δήμαρχο της Σηλυβρίας. 

2 σχόλια:

  1. Πάρα πολλά εύγε στον νέο Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο και ακόμη περισσότερα στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για την ευλογημένη εκλογή. Θα δούμε απο τον Πατριάρχη μας ακόμη πολλούς Ναούς να ξανά ανοίγουν!!! Τι να πώ δεν ήξερα οτι θα με αξιώσει ο Πανάγαθος να ζήσουμε τέτοιες ευλογημένες ημέρες. ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    Το ημερολόγιο της Μητροπόλεως Σηλυβρίας που μπορούμε να το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την έκδοση του ημερολογίου, αλλά και με την τέλεση Ιερών ακολουθιών στην Σηλυβρία, ο άξιος πολλών συγχαρητηρίων Μητροπολίτης Συληβρίας κ.κ. Μάξιμος αναδεικνύει και επισημαίνει το Ορθόδοξο Χριστιανικό παρελθόν μιας περιοχής με λαμπρή ιστορία που δεν πρέπει να σβηστεί από τη μνήμη μας. Συγχαρητήρια και στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για την επιλογή του να ξαναλειτουργήσει εκκλησίες σε ιστορικές Μητροπόλεις, όπως η Σηλυβρία αλλά και η μαρτυρική Σμύρνη. Η χαρά και η συγκίνηση που αισθανόμαστε όλοι και ειδικά όσοι καταγόμαστε από την Μικρά Ασία, είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails