________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/04/2016

ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 25ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (17-19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016)


Στην Ίμβρο, από 17-19 Αυγούστου 2016, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του τέκνου της Ίμβρου, του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου για την επέτειο των 25 χρόνων από της αναρρήσεώς Του στον Οικουμενικό Θρόνο.
Τα ιμβριακά σωματεία απανταχού της γης σε συνεργασία με τα ομογενειακά σωματεία της Κωνσταντινούπολης και επιστημονικούς φορείς, διοργανώνουν αυτό το τριήμερο εκδηλώσεων προκειμένου να τιμήσουν τα 25 χρόνια της πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχου. 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα σε διαφορετικό χωριό της Ίμβρου αναδεικνύοντας παράλληλα τις επιμέρους προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανασύσταση κάθε κοινότητας. 
Ξεχωρίζει η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στους Αγίους Θεοδώρους, στις 20:30, υπό το φως της πανσελήνου. Θα ακολουθήσει ιμβριώτικο γλέντι με το συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα.
Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails