________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/30/2016

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ


Με ιδιαίτερη συγκίνηση, µε δάκρυα στα µάτια και µε απρόσµενη χαρά η Ορθόδοξη Κοινότητα της Σµύρνης πληροφορήθηκε την εκλογή του Μητροπολίτου Σµύρνης. 
Σχεδόν µετά από έναν αιώνα και τις ηµέρες της θλιβερής επετείου ο Θεός ξεκινά µία καινούργια σελίδα στην ιστορία της ιστορικής και µαρτυρικής Ιωνικής πρωτεύουσας, τη Σµύρνη. 
Η Α.Θ.Π. ο Οικουµενικός Πατριάρχης κ.κ.. Βαρθολοµαίος έκανε ακόµη ένα µεγάλο, ιστορικό και σπουδαίο βήµα εξέλεξε µητροπολίτη Σµύρνης. Ο Άγιος Αρχιγραµµατεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου µας Αρχιµανδρίτης κ. Βαρθολοµαίος Σαµαράς εκλέγεται ο πρώτος Μητροπολίτης Σµύρνης. 
Ένας άξιος και σπουδαίος κληρικός σε µια ιστορική, σπουδαία συνέχεια. Οι ψυχές των προγόνων µας όλων και αυτών που ξεριζωµένοι αναπαύονται σε άλλους τόπους, νιώθουν την δικαίωση και τη χαρά αντίλυτρο στον πόνο της προσφυγιάς και του µαρτυρίου. Όλοι εµείς οι Σµυρνιοί χαιρετίζουµε µε τα πιο αγνά συναισθήµατα την εκλογή του ποιµενάρχου µας και προσδοκούµε στο πρόσωπό του πολλά και σπουδαία. Τον περιµένουµε µε πολλή αγάπη για να πορευτούµε µαζί. 
ΑΞΙΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails