________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/16/2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα βρίσκεται στην Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας - Θράκης, στην Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση της Ενώσεως. 
Το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης θα επισκεφθεί την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του ιδρύματος Πατερικών Μελετών και την Εταιρεία Μελέτης Ίμβρου και Τενέδου για τα 30χρονα της. 
Στις 5.30 μ.μ. ο Πατριάρχης θα μεταβεί στη Ρωμαϊκή Αγορά για τα εγκαίνια έκθεσης του φωτογράφου του Πατριαρχείου Νικολάου Μαγγίνα.
Η έκθεση έχει τίτλο: "Ο Πατριάρχης της αγάπης, της ειρήνης και του διαλόγου" και πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 25ετίας του Οικουμενικού Πατριάρχου στον Θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως (1991-2016). 
Θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails